Minishoots

Ik ga er graag op uit! Bijzondere locaties ontdekken voor bijvoorbeeld een minishoot. Minishoots zijn korte, maar krachtige fotosessies van ongeveer 30 minuten. Deze shoots zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsfoto’s zonder de tijdsinvestering van een volledige fotoshoot.

Hoe werkt het?

Hier online en via sociale media kondig ik regelmatig onze minishoots aan. dit kunnen ook fotoshoots zijn in het donker met lightpainting! Iedereen kan eenvoudig een sessie boeken en genieten van een snelle, maar professionele fotoshoot op een door mij zorgvuldig gekozen locatie en thema.

Ideaal voor elke gelegenheid

Of je nu zwanger bent, een nieuwe baby hebt, verliefd bent of gewoon een paar stijlvolle brandingfoto’s nodig hebt, deze minishoots zijn ideaal. Ze zijn ook een prachtig cadeau voor vrienden en familie!

Voordelen van een minishoot:

  • Tijdbesparend: Geen hele dag kwijt, maar toch professionele foto’s.
  • Spontaner: Korte sessies leiden tot natuurlijke, ongedwongen foto’s.
  • Veelzijdig: Geschikt voor zwangerschapsfoto’s, babyfoto’s, love shoots, sportfoto’s en meer.

Wat is inbegrepen?

  • Een sessie van 30 minuten op een unieke locatie.
  • Een selectie van professioneel bewerkte digitale foto’s.
  • De mogelijkheid om je foto’s zelf af te drukken.

Voorbereidingen

Jij hoeft niet veel te doen, dan bij de locatie te komen op het tijdstip dat je hebt geboekt. Vooraf ontvang je een email met wat tips qua kleding. Wij nemen op de locatie kort met je door wat de poses kunnen zijn/worden en dan gaan we aan de slag!

Let op! bij Lightpainting minishoots duren wel langer dan 30 minuten. (ongeveer 1 uur)

Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot bewerk ik de foto’s zorgvuldig. Dit omvat kleurcorrecties, retouches en andere verbeteringen om de foto’s er op hun best uit te laten zien. Zodra de foto’s klaar zijn, upload ik ze naar een online platform. Je ontvangt van mij de inloggegevens, zodat je eenvoudig toegang hebt tot jouw foto’s.

Na het inloggen kun je alle bewerkte foto’s bekijken en selecteren welke je wilt downloaden. Zo heb je volledige controle over welke foto’s je het meest aanspreken. Wil je extra foto’s buiten het inbegrepen pakket? Deze kun je gemakkelijk via dezelfde link aanschaffen.

Boek jouw minishoot!

Ben je klaar voor een unieke en efficiënte fotoshoot ervaring? Houdt deze pagina en mijn socials in de gaten voor de aankondigingen.

Fotoshoots

Portfolio

Webshop

BLOGS

Product fotografie

Product fotografie

Product fotografie is een essentieel element voor ieder bedrijf en in de wereld van online verkoop. In een tijdperk waarin beelden vaak het eerste...

Lees meer
Dieren fotografie

Dieren fotografie

Ben je op zoek naar een unieke en tijdloze foto van je (huis)dier? Foto's zijn een prachtige manier om je maatje voor altijd vast te leggen en bij...

Lees meer
Sport fotografie

Sport fotografie

In de dynamische wereld van sport ga ik met verder dan alleen het vastleggen van de actie op het veld. Het gaat ook om het vastleggen van de passie...

Lees meer