Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor FotosvanCarla.nl

Welkom bij FotosVanCarla.nl. Door foto’s te downloaden van onze website, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door.

 

 1. Eigendom en auteursrecht
  Alle foto’s op FotosVanCarla.nl zijn eigendom van Carla van der Veen en zijn beschermd onder het auteursrecht. Bij aankoop van een foto krijgt u een niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie voor eenmalig persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om de foto’s verder te verkopen, te distribueren, te wijzigen, of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.
 1. Gebruik van de foto’s
  De gekochte foto’s mogen alleen gebruikt worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Voor ander gebruik dient u vooraf schriftelijke toestemming te verkrijgen van Carla van der Veen.
 1. Geen retourbeleid
  Vanwege de aard van digitale downloads kunnen we geen retourzendingen, terugbetalingen of ruilingen accepteren nadat een bestelling is voltooid.
 1. Aansprakelijkheid
  Carla van der Veen is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de foto’s of de onmogelijkheid om deze te gebruiken.
 1. Wijzigingen in de voorwaarden
  Carla van der Veen behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig deze voorwaarden te controleren op wijzigingen.
 1. Contact
  Door een foto te downloaden van FotosVanCarla.nl, geeft u aan dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de algemene voorwaarden van FotosvanCarla.nl, kunt u ons benaderen via e-mail. FotosvanCarla.nl is onderdeel van CaJa-fsm, ons e-mailadres is info@caja-fsm.nl.