Over mij

Fotografie is voor mij meer dan alleen een hobby; het is een manier om momenten vast te leggen en verhalen te vertellen. Mijn interesse in fotografie is breed en ik ben altijd klaar om het perfecte shot te vangen, waar en wanneer dan ook.

Ik werk met een Sony a7r IV-camera Sony GMaster-lenzen, waaronder de 16-35 mm, 85 mm, 135 mm en de veelzijdige 70-200 mm. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van een DJI Mini Pro 3 drone, die me de mogelijkheid geeft om bijzondere luchtfoto’s te maken.

Wat mijn fotografische reizen betreft, ieder seizoen is prachtig! De prachtige herfstkleuren, de frisse tinten van de lente, zonovergoten dagen in de zomer voor bloemen en vlinders, en zelfs de winter heeft zijn eigen unieke schoonheid die ik graag vastleg.

Mijn foto’s

Mijn portfolio bevat een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder de ijsvogels, nieuwsgierige eekhoorns, charmante papegaaiduikers, roofvogels en een overvloed aan kleine vogels. Ik ben gepassioneerd over de natuur en de dierenwereld en probeer altijd hun unieke karakter vast te leggen in mijn foto’s.

Bekijk mijn portfolio

Maar er is meer! Ik werk wel in opdracht voor bedrijven en ik ben mijn hobby aan het uitbreiden naar o.a. sportfotografie, dierenfotografie en mini-fotoshoots. Licht is mijn speelveld; ik experimenteer graag met licht om speciale en unieke foto’s te maken. Of het nu gaat om het vastleggen van de schoonheid van de natuur of het vastzetten van onvergetelijke momenten, ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn passie voor fotografie over te brengen.

Werkzaamheden

Mijn fotografische werkzaamheden omvatten een breed scala aan disciplines, waarbij ik mijn creatieve visie en technische vaardigheden inzet om unieke beelden vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar professionele product foto’s, dynamische sportopnamen, creatieve zakelijke portretten of intieme minishoots, ik ben er om je visie tot leven te brengen. Hier is een kort overzicht van mijn werkzaamheden:

 • Product fotografie: Ik probeer altijd de producten op een boeiende en verleidelijke manier vast te leggen, wat heeft geresulteerd in tevreden klanten.
 • Sportfotografie: Ik portreteer sporters, ik probeer de actie, emoties en spanning van verschillende sportevenementen vast teleggen.
 • Creatieve zakelijke foto’s: Voor zakelijke portretten en bedrijfsfoto’s bied ik een persoonlijke en professionele aanpak, waardoor ik de bedrijfscultuur en persoonlijkheid van klanten.
 • Minishoots: Met minishoots van bijvoorbeeld dieren en families bied ik korte en leuke fotosessies, wat resulteert in onvergetelijke momenten voor tevreden klanten.

Samenwerkingen

Met trots heb ik onder andere samengewerkt met verschillende bedrijven en voor diverse websites foto’s gemaakt, waaronder:

 • Rent-solutions.nl: Voor het maken van unieke foto’s voor de website.
 • Qlasse Roden: Waar ik heb bijgedragen aan het visueel aantrekkelijk maken van hun inhoud en reclame voor onder andere op de bus en flyers.
 • Wat te doen Vandaag: Waar mijn foto’s hebben bijgedragen aan het inspireren van bezoekers.
 • Theaters in Nederland: Waar ik foto’s maak voor de website bij blogs, theaters in Nederland en  foto’s maak van premières en van acteurs.
 • BK-solutions: De pagina ‘Over Ons’ voorzien van foto’s en exclusieve foto’s voor sociale media berichten.
 • AvPS: Mini fotoshoot voor de website en sociale media berichten met speciale effecten waaronder licht en een rookmachine.
 • Bouwen en Wonen in de Regio: Foto’s voor de berichten en specials op de website en sociale media.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mijn samenwerkingen en het diverse scala aan projecten waaraan ik heb gewerkt. Ik blijf enthousiast over nieuwe uitdagingen en de mogelijkheid om mijn creatieve visie verder te ontwikkelen.

Webshop

In mijn webshop bied ik je de mogelijkheid om mijn foto’s als digitale downloads te bestellen, zodat je kunt genieten van mijn werk in jouw eigen ruimte. Of je nu op zoek bent naar een prachtige foto voor aan de muur, een unieke jaarkalender of een verjaardagskalender vol met natuurlijke schoonheid, je vindt hier tal van items om je huis te verfraaien en herinneringen te koesteren.

Bekijk mijn foto’s in de webshop

Blogs

Ik deel mijn passie voor fotografie en avontuur via mijn blogs. Hier kun je meer te weten komen over mijn reizen, fotografiestijl en de verhalen achter mijn foto’s. Ik geloof dat elke foto een verhaal vertelt, en in mijn blogs deel ik graag de avonturen achter die verhalen.

Fotosquad.nl – Ontdek meer

Wil je nog meer van mijn foto’s zien? Bezoek de website www.fotosquad.nl, waar je uitgebreide galerijen vindt van mijn portfolio. Van prachtige landschappen tot unieke portretten en onvergetelijke momenten.

Contact of een fotoshoot aanvragen

Heb je vragen over mijn werk, interesse in het boeken van een fotoshoot, of wil je gewoon meer informatie? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijk ernaar uit om jouw ideeën tot leven te brengen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website en het delen van mijn passie voor fotografie en avontuur. Ik hoop dat je geniet van mijn foto’s en verhalen, en ik kijk uit naar de mogelijkheid om samen te werken en om unieke momenten vast te leggen en herinneringen te creëren.

Blogs

Product fotografie

Product fotografie

Product fotografie is een essentieel element voor ieder bedrijf en in de wereld van online verkoop. In een tijdperk waarin beelden vaak het eerste...

Lees meer
Dieren fotografie

Dieren fotografie

Ben je op zoek naar een unieke en tijdloze foto van je (huis)dier? Foto's zijn een prachtige manier om je maatje voor altijd vast te leggen en bij...

Lees meer
Sport fotografie

Sport fotografie

In de dynamische wereld van sport ga ik met verder dan alleen het vastleggen van de actie op het veld. Het gaat ook om het vastleggen van de passie...

Lees meer